Caută
  • Ernest

Gurile de oxigen ale industriei berii craft...

...sunt genul acesta de review-uri:


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=102797674990435&id=102156688387867Ca să ne legăm de introducerea din textului din trimiterea de mai sus:


Netflix confirms Hopper survived 'Stranger Things' explosion

but he's more than 4,000 miles from Indiana.


Asta inseamnă că trăiește, berea asta trăiește!!!! 🥳Deși poate e la 4000 de mile depărtare de consumatorul de rând, dar distanța e doar un detaliu, când vezi că berea asta e vie!

Acest review, este unul din acele momente, în care am zâmbit sincer, nu doar că să ”dăm bine pe social-media”. E un pic de oxigen.

Mulțumim pentru contribuția la lărgirea orizontului berii in România!

Misiunea de a convinge că berea e mai mult decât o ”blondă” ieftină care stinge setea bărbaților fugiți de acasă la o tablă, un grătar sau un meci. Că berea poate fi un festin al papilelor gustative, că poate ascunde atâtea note într-o cantitate atât de mică, dar și că lucrul acesta costă. Poate că, aparent plătești muuuult mai mult / litru, dar când tragi linie over-all, ieși în câstig, chiar și matematic.

Vinul a biruit. Amintiți-vă că acum 20 de ani, aveam la raft 4-5 producători ”cu tradiție”, vinul vărsat și cel de casă. Cănd organizai o cină festivă, cumpărai un vin de 11 lei și bere de 2,50. Acum, în același scenariu, cumpărăm un vin de minim 45 lei și o bere de 2.50.

Încet-încet schimbăm și a doua cifră în favoarea papilelor gustative.


There is hope. Always. Maybe that's what Sheriff HOPER means:)

20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate