Caută
  • Ernest

GoldenShower - de la origini până în zilele noastre

Cele mai discutate denumiri ale Plan Beer, fără doar și poate, sunt Golden Shower și Fear of the Duck. Ambele s-au născut într-o noapte cu multă băutură. Fear of the Duck a venit pe fundalul sonor asigurat de Iron Maiden, iar Golden Shower a urmat apoi, ca o consecință firească a înbibării cu alcool.

La momentul respectiv personal nici nu știam ce înseamnă de fapt Golden Shower. Mi s-a părut chiar inspirată denumirea, alăturînd imaginea galbenă a berii cu ideea de Golden Shower. Dar asta nu e o scuză, m-am documentat. Pentru cei care încă nu înțeleg despre ce este vorba, iată explicația fenomenului:

https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_shower_(disambiguation)Acuma, sunt chiar curios, câți dintre cei care nu au știut ce înseamnă GS dar au consumat berea, vor mai consuma această bere cu aceeași plăcere....


Și uite așa, am ajuns la scopul acestei însemnări: GoldenShower nu a fost o denumire gândită premeditat ca un bum de marketing pentru a ascunde si a vinde o bere mediocră. În niciun caz.


E mai sănătos să faci o bere bună, cu o denumire mediocră decât vice-versa. Ideal ar fi să le ai pe amândouă.

GoldenShower nu este o denumire bună, este mediocră. Berea asta pornește cu un dezavantaj din partea celor care cunosc termenul. La modul:” Ia să vedem ce bere au făcut deștepții ăștia...” Clar pierdem aici.


Dar mergem mai departe cu ea. Pentru că am pornit la drum cu denumirea asta și ne este dragă, indiferent ce înseamnă. În paralel ne străduim să o facem din ce în ce mai bună, pe gustul nostru. Hame


iurile s-au schimbat de-alungul vremurilor și malțurile într-o mai mică măsură.


Știu că nu suntem o berărie de TOP pe clasamentele de specialitate, aici mai trebuie sa lucrăm la promovarea brandului în primul rând, dar asta e o altă poveste...


Important e, că GoldenShower trebuie luat ca un pamflet. Berea din stinclă rămâne strădania nostră de a face beri din ce în ce mai bune, mai pe gustul nostru.


35 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate