WHAT’S NEW?

Read All About Plan Beer

 

PLAN BEER OUTLET - UN CONCEPT planBeer

Majoritatea producătorilor au problema asta. Din când în când, mai rămân câteva produse dintr-un lot precedent, care ajung în outleturi. Noi, avem outlet-ul nostru.

Berile de aici sunt la reducere, au termenul de valabilitate rămas, sub 50%. Aceste beri au fost păstrate în camera frigorifică, la o temperetură constantă de 5-7 C. Nu au fost mișcate sau expuse la lumină. Practic termenul lor de valabilitate a fost extins... 

Reducerile de preț sunt în funcție de stoc, dar nu mai mic de 19% .

Treceți periodic și prin outletul nostru, pentru a vă bucura de o bere craft bună, la un preț mic.

CLUBUL PLAN BEER

La inceput era o mica instalatie "casnica" de preparat bere cu un tip pasionat, care a convint alti patru prieteni sa se aventureze in aventura numita: Microberarie Artizanala. Acum suntem in linie dreapta, cu o capacitate de fermentare de 4000 de litri si cu dorinta de a contribui la aceasta ramura a industriei craft.  Acesta este al nostru Plan B.

 

PERIOADA VÂNZĂRILOR

E o etapă...atât putem spune.

O etapă în care trebuie să te faci cunoscut oamenilor ce au posibilitatea să te comercializeze. Nu suntem puțini,...suntem din ce în ce mai mulți pe această nișă de consumatori de bere craft cu un număr constant. Da, oferta se mărește. publicul țintă însă, nu. Aici ar trebui să lucrăm. E greu, Oferta industrialilor este infinit mai ieftină și mai atrăgătoare, că e vorba de preț până la urmă.

Suntem în baruri și în magazine.

Avem aici o hartă cu locațiile, pe care, hopefully, vom adăuga câte una la câteva zile:)

JURNAL DE FESTIVAL

Prima zi. Ca o premiera a unei piese de teatru intens muncita . La final colectivul se aduna si discuta reglajele, gandite pe baza reactiilor publicului. 
Le-a placut berea noastra asta e important! 
Azi vom fi mai vizibili. A doua reprezentatie e mereu mai buna ca premiera, and so on! 
See u @craftbeerfestivalromania cu o IPA si o APA.

Ziua a doua. 
Ne-am mai relaxat, si oamenii au venit mai relaxati la noi. Ne-am promovat Rața si Hameiul din Star Wars, am vorbit, am analizat, ne-am imprietenit. E bine.
Duminica, ultima zi de festival, apoi de luni, pana una-alta, ne gasiti berile la fabrica din Apaca ( cauta Plan Beer pe Google Maps) 


JUICYCA

Ne dorim atât de mult să experimentăm. Pe un forum al homebrewerilor, cei mai talentați:), Leonard a propus o colaborare:

noi venim cu ingredientele si fabrica, ei cu rețeta și cunoștiințele de acasă. De 1 decembrie 2018, Bogdan Pascu, Sorin Ana, Claudiu Tufan și Răzvan Vasile au venit la noi în fabrică și împreună, am îndesat-o în fermentator pe Juicyca. 3 săptămâni mai târziu noua noastră bere ajungea în sticle.

Putea să aibă o culoare mai deschisă, sau putea fi mai corpolentă (mai Juicy) însă nu e. Cu siguranță va fi la a doua ediție.

Juicyca în starea ei primară, un pic timidă pentru o NEIPA perfectă, vă invită acum să o cunoașteți.

Vrem să avem un club al nostru, mic dar mândru, în care să ne bucurăm de berile Plan Beer, să le evaluăm, să le îmbunătățim. Evident că avem și vom avea activități faine, legate de beri exclusive, evenimente, știri în avantpremieră, ambalaje returnabile, dar mai ales prețuri preferențiale. Da, prețuri preferențiale, exclusiv pentru abonații noștrii.

Tot ce trebuie să faceți, e să vă înscrieți pe situl nostru, la baza paginii de start, sau pur și simplu: cu o primă comandă.

CUM A INCEPUT

PARTEA AUDIO-VIDEO

Dupa cum probabil ati observat deja pe Homepage, avem un radio online. Ideea e de a se vorbi despre bere sau despre orice altceva, in timp ce consumi bere. In rest va rula o parte din muzica, ce ne place noua. NR. Vom reveni cat de curand cu radioul.

The PLAN Beer MUSICAL

E doar in IPA „tulbure”. Ca orice început, misterul e îmbrăcat ceață. Intriga va „clarifica ” poveste, până la final. 

De ce acest titlu? Pentru că, suntem la un nou început...din nou. Scena o avem, actorii încă nu. Ei vor veni rând pe rând, la casting, iar după ce îi vom alege, îi vom crea și cizela pe caracterele musicalului nostru. 

Docamată avem doar proiectul, în „persoana” acestui HAZY IPA. Suntem susținuți de veteranii teatrului nostru: GoldenShower, Fear of The Duck și A New Hop.

Ridicăm cortina! Pana la apariția inerpreților, sperăm noi, care mai de care mai talentați, vă invităm să vă bucurați de ridicarea cortinei. Musicalul, se cântă acum!

și în shop...